Tandprothetische praktijk Soeters in Zuidlaren

De praktijk

Kunnen wij u helpen?

Iedereen die een vorm van een gebitsprothese draagt kan bij Soeters Tandprothetiek terecht. U hoeft hiervoor niet door een andere specialist doorverwezen te worden. Doordat zowel het aanmeten als het vervaardigen van de prothese binnen hetzelfde team wordt gerealiseerd bent u verzekerd van hoge kwaliteit. U komt rechtstreeks in contact met uw behandelaar waardoor de communicatielijnen kort blijven.

De tandprotheticus

Binnen de mondzorg is het van groot belang dat er interdisciplinair gewerkt wordt. De tandprotheticus is in dit verhaal de verantwoordelijke voor het aanmeten van een functioneel en esthetisch goed passende gebitsprothese.

 

Pim Soeters is gediplomeerd tandprotheticus en hoofdbehandelaar binnen Soeters Tandprothetiek. Pim is vanaf 2000 werkzaam binnen de tandtechniek en heeft ruime ervaring in het maken van oa. frameprotheses. Sinds 2018  is hij  behandelaar waardoor hij het proces van A tot Z beheerst. Mensen blij maken met een mooi gebit vindt Pim het mooiste van zijn werk. “Een goed passend gebit is vreselijk belangrijk voor een goede gezondheid. Ik ben blij dat ik daaraan mijn steentje kan bijdragen”.

Professionele hulp met een glimlach

(050) 2102319

info@soeterstandtechniek.nl

Adres

Tandprothetische praktijk Zuidlaren
Annerweg 32 C
9471 KV Zuidlaren