Kunstgebit, implantaten of een nieuwe prothese?

Behandelingen

N

Gedeeltelijke gebitsprothese

Een gedeeltelijke (partiële) gebitsprothese vervangt een gedeelte van uw tanden en kiezen. Er zijn meerdere mogelijkheden waaronder een plaatje van kunststof of een frame. Tijdens het eerste gesprek zal samen met u  gekeken worden naar de voor u beste keuze.

 

N

Reparatie

Heeft uw huidige gebitsprothese schade opgelopen? De volledige prothese vervangen is vaak onnodig. Met onze tandtechnische vakkennis kunnen we in een korte periode vaak de prothese repareren zodat u snel weer voorzien bent van uw tanden en kiezen.

N

Opvulling van kunstgebit

Sluit uw eigen kunstgebit niet (meer) goed aan? Dan kan het opvullen van uw kunstgebit in sommige gevallen uitkomst bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

N

De volledige prothese

N

Klikgebit op implantaten

Uw eerste kunstgebit

Mist u één of meerdere tanden en wilt u daar iets aan doen? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing. Onder behandelingen vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden, maak vrijblijvend een afspraak voor professioneel advies.

Wanneer heeft u een kunstgebit nodig?

Wanneer uw eigen tanden en/of kiezen om wat voor reden ook niet langer functioneel zijn, kan uw tandarts u adviseren om een gebitsprothese aan te laten meten.

Bij Soeters Tandprothetiek bent u vervolgens aan het juiste adres. Door ruime ervaring, vakkennis en zorgvuldige behandeling doen ze er alles aan om u zo snel mogelijk te voorzien van een grote glimlach.

 

Uw bestaande prothese

Is uw huidige kunstgebit aan vervanging of reparatie toe?  Bij Soeters tandprothetiek helpen we u graag wanneer u ontevreden bent over uw huidige gebitsprothese. Een fijn passende prothese die u laat glimlachen is onze missie.

Professionele hulp met een glimlach

06-20450645

pm@soeterstandtechniek.nl

Adres

Tandprothetische Praktijk Soeters
Hesselterbrink 398
7812 EK Emmen